top of page

Buitenschoolse opvang

Thuizbij Kinderopvang - Kortenhoef biedt buitenschoolse opvang voor alle drie de scholen in Kortenhoef. De kinderen van de Antoniusschool gaan naar BSO Antonius. De kinderen van de Regenboogschool en de Curtevenneschool gaan naar BSO de Matrijs. Van alle drie de scholen gaan de kinderen vanaf hun 8e naar BSO de Loods.

 

Bij onze BSO staat voorop dat het gaat om de vrije tijd van de kinderen, die ze naar eigen keuze mogen invullen en waarbij ze ook gestimuleerd worden mee te doen aan groepsactiviteiten. Wij bieden altijd minimaal één activiteit aan, waarbij de kinderen samen met de pedagogisch medewerker aan mogen deelnemen.

Leeftijd:

4 - 13 jaar

Tijdstippen:

Dagelijks na het einde van de schooldag tot 18:15

_SETx4809_Sport en Spel NSO.jpg

Sport en spel

Wij vinden het belangrijk om met de kinderen hun dag door te nemen. Daarom starten we de naschoolse opvangmiddag altijd met een gezamenlijk eet- en drinkmoment waarbij er ruimte is voor gesprekken. Daarna doen we een activiteit. Gezellig, educatief, en vooral leuk om samen te doen! Elk kind kan kiezen aan welke activiteit hij of zij wel of niet mee wil doen. 

_SET3601_Themas Halve Dagopvang.jpg

Thema-activiteiten

Vaak koppelen we een activiteit aan een thema dat we een tijdje hebben. We nodigen dan een gast uit in het teken van dat thema. Bijvoorbeeld: iemand die reptielen komt laten zien of de dierenambulance.

_0SF4865_Lunch NSO.jpg

Lunch

Elke naschoolse dag begint met een eet- en drinkmoment. Op de dagen vanaf 12:00 uur lunchen we met de kinderen

bottom of page